Stage lopen bij MeMo Zorg

Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek waar je jouw kennis en vaardigheden in de praktijk kunt brengen? Memo Zorg biedt een inspirerende omgeving waar je als stagiair de kans krijgt om te groeien en een verschil te maken in de levens van anderen.

Bij Memo Zorg streven we naar excellentie in particuliere thuiszorg en leggen we de nadruk op persoonlijke aandacht en maatwerk. Als stagiair krijg je de unieke gelegenheid om hands-on ervaring op te doen in diverse aspecten van de zorgverlening. Bij Memo Zorg vinden we een passende stageplek voor jou.

Ons ervaren team staat klaar om je te begeleiden en te ondersteunen in jouw professionele groei. Ontdek de boeiende wereld van de particuliere thuiszorg, ontwikkel je vaardigheden en draag bij aan het welzijn van onze cliënten. Kies voor een stage bij Memo Zorg en zet de eerste stappen naar een veelbelovende toekomst in de zorgsector!

Bel 06-13 83 05 52 Of neem contact op

Ben jij onze nieuwe thuiszorg-ster?

Zoek je een baan waarbij je veel kunt reizen en zelfstandig blijft? Ben je VIG'er, verpleegkundige of ziekenverzorgende en werk je het liefst in een klein, gemotiveerd team? Heb je ook nog ervaring in de particuliere thuiszorg of 24-uurszorg en bouw je graag een persoonlijke band op met cliënten? Dan zoeken wij JOU!

Zorg afgestemd op uw wensen

  • Persoonlijke verzorging en betrokkenheid
  • Altijd begeleiding op maat
  • Vakbekwame en vriendelijke medewerkers
  • Vast team verzorgers
  • Gemotiveerd team
  • Meer dan alleen thuiszorg