Wij zijn MeMo Zorg

Wij zijn MeMo Zorg, een kleinschalig thuiszorgteam voor zorg en begeleiding in regio Venlo t/m Roermond. U kunt MeMo Zorg voor allerlei taken inschakelen, zoals thuiszorg en begeleiding, maar ook voor assistentie bij het opstellen of aanvragen van een persoonsgebonden bugdet (PGB). Soms is het moeilijk vrienden of familie om hulp te vragen. Daarom zijn wij er voor u. We stellen ons team graag aan u voor.

Ons team Onze diensten
Team Memo Zorg

Particuliere thuiszorg

Bij MeMo Zorg wordt er écht tijd voor u gemaakt. Wij zijn een particuliere thuiszorgorganisatie en leveren professionele en betrokken thuiszorg voor iedereen die hulp behoeft. Onze particuliere thuiszorg biedt veel voordelen boven de reguliere thuiszorg. Zo stemmen wij onze zorg nóg beter af op uw wensen en behoeften. Ook is onze zorg persoonlijker en meer betrokken, omdat wij werken met een vast thuiszorg team. Lees hier meer over onze diensten.

Onze missie

MeMo Zorg streeft ernaar om een zorgaanbod op maat te leveren voor onze cliënten in alle fasen van het leven. Persoonlijke betrokkenheid, laagdrempeligheid en onze cliënt staan hierin centraal. Samen met u bepalen we welke zorg, begeleiding of ondersteuning u nodig heeft. U kunt vertrouwen op een professionele en deskundige hulpverlening. Onze medewerkers vormen het hart van MeMo Zorg en daar zijn wij trots op!

Persoonlijk klein zorgteam

Ons team biedt persoonlijke zorg afgestemd op uw eigen behoeftes in uw eigen omgeving. We bespreken samen met u welke zorg dat is en wat voor u de beste tijden zijn om verzorgd of verpleegd te worden. U krijgt een persoonlijk klein zorgteam dat samen de zorg die u nodig heeft verzorgd. Zo ziet u steeds dezelfde gezichten. Ook zullen we geregeld bespreken of de zorg aan huis naar wens verloopt of dat er zaken zijn die aangepast moeten worden.

Ben jij onze nieuwe thuiszorg-ster?

Zoek je een baan waarbij je veel kunt reizen en zelfstandig blijft? Ben je VIG'er, verpleegkundige of ziekenverzorgende en werk je het liefst in een klein, gemotiveerd team? Heb je ook nog ervaring in de particuliere thuiszorg of 24-uurszorg en bouw je graag een persoonlijke band op met cliënten? Dan zoeken wij JOU!

Zorg afgestemd op uw wensen

  • Persoonlijke verzorging en betrokkenheid
  • Altijd begeleiding op maat
  • Vakbekwame en vriendelijke medewerkers
  • Vast team verzorgers
  • Gemotiveerd team
  • Meer dan alleen thuiszorg