Werken bij Memo Zorg

Heb jij een zorgopleiding afgerond en ben je klaar voor de volgende uitdaging? Wie weet is PGB-cliënten verzorgen bij MeMo Zorg dé baan voor jou. Kom werken bij MeMo Zorg. Wij zijn altijd op zoek naar zorgpersoneel en freelancers om ons team te komen versterken! Samen bieden wij optimale zorg en begeleiding aan onze cliënten in de regio Venlo t/m Roermond. Heb je al interesse?

Bel 06-13 83 05 52 Of neem contact op

Wij zijn voortdurend op zoek naar

Thuiszorg sterren

Ben jij onze nieuwe thuiszorg-ster? Zoek je een baan waarbij je veel kunt reizen en zelfstandig blijft? Ben je VIG'er, verpleegkundige of ziekenverzorgende en werk je het liefst in een klein, gemotiveerd team? Heb je ook nog ervaring in de particuliere thuiszorg of 24-uurszorg en bouw je graag een persoonlijke band op met cliënten? Dan zoeken wij JOU!

Lees verder

Stagiaires

Tijdens je stage bij Memo Zorg krijg je de gelegenheid om betrokken te zijn bij diverse aspecten van de zorgverlening, samen te werken met ervaren professionals en waardevolle praktijkervaring op te doen. Ontdek de boeiende wereld van de particuliere thuiszorg en draag bij aan het verschil dat Memo Zorg maakt in het leven van mensen.

Lees verder

Weekend & vakantie hulp

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde individuen die als weekend- of vakantiehulp ons team willen versterken. Of je nu studeert, al werkzaam bent in de zorg, of gewoon graag iets betekenisvols wilt doen in je vrije tijd, bij ons ben je van harte welkom!

Lees verder

Ben jij onze nieuwe thuiszorg-ster?

 1. Zoek je een baan waarbij je veel kunt reizen?
 2. Zoek je een baan waarbij je zelfstandig blijft?
 3. Ben je VIG’er, verpleegkundige of ziekenverzorgende?
 4. Werk je het liefst in een klein, gemotiveerd team?
 5. Heb je ervaring in de particuliere thuiszorg of 24-uurszorg?
 6. Bouw je graag een persoonlijke band op met cliënten?

Zes keer ‘JA’? Dan zoeken wij jou! Neem contact op met Marga. Zij vertelt je graag meer over werken bij MeMo Zorg.

Ben jij onze nieuwe thuiszorg-ster?

Zoek je een baan waarbij je veel kunt reizen en zelfstandig blijft? Ben je VIG'er, verpleegkundige of ziekenverzorgende en werk je het liefst in een klein, gemotiveerd team? Heb je ook nog ervaring in de particuliere thuiszorg of 24-uurszorg en bouw je graag een persoonlijke band op met cliënten? Dan zoeken wij JOU!

Zorg afgestemd op uw wensen

 • Persoonlijke verzorging en betrokkenheid
 • Altijd begeleiding op maat
 • Vakbekwame en vriendelijke medewerkers
 • Vast team verzorgers
 • Gemotiveerd team
 • Meer dan alleen thuiszorg