Diensten

Bij MeMo kunt u kiezen voor twee vormen van diensten, namelijk zorg aan huis of begeleiding aan huis (of een combinatie van beiden). U kiest zelf of u behoefte heeft aan zorg of begeleiding en ook hoe vaak u hier behoefte aan heeft bepaalt u zelf. Van boodschappen doen in de supermarkt tot het gebruik van sondevoeding, ons breed opgeleide zorgteam staat voor u klaar. U krijgt een persoonlijk zorgteam, zodat u niet te veel verschillende gezichten ziet. Iemand van uw persoonlijke zorgteam komt wekelijks bij u langs om u persoonlijk te assisteren. Ons doel is om al uw dagelijkse bezigheden te veraangenamen.

Onze diensten

Zorg aan huis

Wanneer de behoefte aan goede zorg toeneemt, kan zorg aan huis een geschikte oplossing zijn.

Lees meer

Begeleiding

Ook als het soms wat moeilijker gaat in het dagelijkse leven, wilt u toch zoveel mogelijk uw zelfstandigheid behouden. In dat geval kiest u voor begeleidende thuiszorg.

Lees meer

Persoonsgebonden Budget (PGB)

Zorg en/ of begeleiding van MeMo Zorg is beschikbaar voor cliënten met een persoonsgebonden budget.

Lees meer

Hulp bij mantelzorg

Ben je mantelzorger en loop je tegen dingen aan? Zou je het fijn vinden als iemand eens met je meedenkt of zoek je ondersteuning dicht bij huis?

Lees meer

Hulp bij ouderdom

Ouderen blijven steeds vaker en langer thuis wonen. De gevolgen van ouderdom kan voor elke ouder anders zijn.

Lees meer

Hulp bij dementie

Voor iemand met dementie en zijn familieleden is het erg belangrijk om goede informatie, praktische begeleiding en hulp bij dementie te krijgen.

Lees meer

Hulp bij gehandicaptenzorg (VGZ)

Mensen met een verstandelijke beperking krijgen op maat gemaakte zorg die afgestemd is op de mate van de beperking.

Lees meer