Ons team

Ons ervaren thuiszorg team biedt persoonlijke zorg afgestemd op uw eigen behoeftes in uw eigen omgeving. We bespreken samen met u welke zorg dat is en wat voor u de beste tijden zijn om verzorgd of verpleegd te worden. U krijgt een persoonlijk klein zorgteam dat samen de zorg die u nodig heeft verzorgd. Zo ziet u steeds dezelfde bekende gezichten. Ook zullen we geregeld bespreken of de zorg aan huis naar wens verloopt of dat er zaken zijn die aangepast moeten worden.

Team Memo Zorg

Maak kennis met ons team

Marga Puts - Hoofdvennoot & Verzorgende IG

Marga Puts

Hoofdvennoot, Verzorgende IG

Elke cliënt is anders en ook u heeft eigen waarden, normen en zorgbehoeften. Daarom streef ik ernaar zorg op maat te leveren. Overleg met cliënten is voor ons een grondbeginsel.

Joeri Puts - Medevennoot & Verzorgende IG

Joeri Puts

Medevennoot, Verpleegkundige gerontologie

Samen met de cliënt streven naar de juiste kwaliteit van zorg, met de ervaring en kennis die ik heb als verpleegkundige. Een stukje extra aandacht, luisterend oor bieden en een praatje maken is voor mij heel belangrijk.

Ynze Puts

Administratief medewerker

Persoonlijk contact met klanten en medewerkers vind ik belangrijk. Het beheren van de agenda, afhandelen van declaraties en het sturen van facturen zijn mijn taken. Administratieve vragen? Dan sta ik voor u klaar!

Ben jij onze nieuwe thuiszorg-ster?

Zoek je een baan waarbij je veel kunt reizen en zelfstandig blijft? Ben je VIG'er, verpleegkundige of ziekenverzorgende en werk je het liefst in een klein, gemotiveerd team? Heb je ook nog ervaring in de particuliere thuiszorg of 24-uurszorg en bouw je graag een persoonlijke band op met cliënten? Dan zoeken wij JOU!

Zorg afgestemd op uw wensen

  • Persoonlijke verzorging en betrokkenheid
  • Altijd begeleiding op maat
  • Vakbekwame en vriendelijke medewerkers
  • Vast team verzorgers
  • Gemotiveerd team
  • Meer dan alleen thuiszorg