MeMo assisteert zorgbehoevenden met een pgb

Maak kennis met MeMo Zorg

Wij zijn MeMo Zorg, een kleinschalig thuiszorgteam tussen Roermond en Venlo. U kunt MeMo Zorg voor allerlei zorgtaken inschakelen, zoals thuiszorg en begeleiding, maar ook als assistentie bij een verhuizing. Soms is het moeilijk om vrienden of familie om hulp te vragen. Daarom zijn wij er voor u. We stellen ons team graag even aan u voor.

Ons team

Marianne Ketellapper en Marga Puts zijn de oprichters van MeMo Zorg. Zij vertellen u over hun jarenlange ervaring in de zorg en hoe zij hun eigen thuiszorginstelling hebben opgericht. Voor Marianne en Marga ligt de kracht van MeMo in de kleinschaligheid en klantverbondenheid.

Marianne Ketellapper

‘Ik ben Marianne Ketellapper-Tuinstra. Ik werk sinds 1977 in de zorg. Ik ben begonnen als assistente bij een verpleegkliniek. Hierna rondde ik mijn A-verpleegkundigeopleiding af in het ziekenhuis van Heerlen. Hiermee kon ik overal aan de slag.

Ik heb ervaring opgedaan in het ziekenhuis, zowel bij de polikliniek, de operatiekamer, de eerste hulp als bij de ambulance.

Toch koos ik er uiteindelijk voor om voor mezelf te beginnen. Ik wilde meer tijd hebben voor mijn cliënten. En minder verhinderd worden door de planningsregels van het ziekenhuis.

Daarom richtte ik 14 jaar geleden samen met Marga MeMo Zorg op. Wij runnen het bedrijf zelfstandig, samen met een vakkundig team van 18 zorgfreelancers.

Ik overleg altijd met u welke specifieke hulp nodig is, en wanneer. Zo weet u precies wie wanneer komt.’

Marianne Ketellapper
Marga Puts

Marga Puts

‘Ik ben Marga Puts, sinds 1984 werkzaam in de zorg. Ik ben opgeleid als verzorgende IG (Individuele Gezondheidszorg) en heb de Landelijke Revalidatie Opleiding gevolgd. Daarmee ben ik vakkundig en gecertificeerd voor mantelzorg, palliatieve zorg, reanimatie en veel meer. Om de 3 jaar verfris ik mijn kennis met bijscholing. Zo blijf ik bekwaam in alle verpleegtechnische handelingen.

Marianne vroeg mij om met haar samen te werken. Aangezien de thuissituatie mij het meeste trekt, zei ik direct ja.

Wat ik belangrijk vind, is om de kernwaarde van MeMo zorg te behouden: de persoonlijke betrokkenheid bij de cliënt dankzij onze kleinschaligheid.

Elke cliënt is anders. Ook u heeft eigen waarden en normen en zorgbehoeften. Daarom streef ik ernaar zorg op maat te leveren. Overleg met cliënten is voor ons een grondbeginsel.’