MeMo assisteert zorgbehoevenden met een pgb

Maak kennis met MeMo Zorg

Wij zijn MeMo Zorg, een kleinschalig thuiszorgteam tussen Roermond en Venlo. U kunt MeMo Zorg voor allerlei zorgtaken inschakelen, zoals thuiszorg en begeleiding, maar ook als assistentie bij een verhuizing. Soms is het moeilijk om vrienden of familie om hulp te vragen. Daarom zijn wij er voor u. We stellen ons team graag even aan u voor.

Ons team

Marga Puts is de hoofd vennoot van MeMo Zorg. Zij verteld u over haar jarenlange ervaring in de zorg en hoe zij haar eigen thuiszorginstelling rund . Voor Marga ligt de kracht van MeMo in de kleinschaligheid, klantverbondenheid en natuurlijk de kwaliteit en de inzet van het team.

Marga Puts

Marga Puts

‘Ik ben Marga Puts, sinds 1984 werkzaam in de zorg. Ik ben opgeleid als verzorgende IG (Individuele Gezondheidszorg) en heb de Landelijke Revalidatie Opleiding gevolgd. Daarmee ben ik vakkundig en gecertificeerd voor mantelzorg, palliatieve zorg, reanimatie en veel meer. Om de 3 jaar verfris ik mijn kennis met bijscholing. Zo blijf ik bekwaam in alle verpleegtechnische handelingen.

In 2010 kwam ik zo bij Memo terecht eerts als mede vennoot en vanaf 2019 als hoofdvennoot. Aangezien de thuissituatie mij het meeste trekt, was dit een bewuste keus.

Wat ik belangrijk vind, is om de kernwaarde van MeMo zorg te behouden: de persoonlijke betrokkenheid bij de cliënt dankzij onze kleinschaligheid.

Elke cliënt is anders. Ook u heeft eigen waarden en normen en zorgbehoeften. Daarom streef ik er naar zorg op maat te leveren. Overleg met cliënten is voor ons een grondbeginsel.’