Maak kennis met MeMo zorg in Beesel

Wij zijn MeMo zorg, een kleinschalig thuiszorgteam. U kunt MeMo zorg voor allerlei taken inschakelen, zoals thuiszorg en begeleiding, maar ook voor assistentie bij het opstellen of aanvragen van een PGB. Soms is het moeilijk vrienden of familie om hulp te vragen. Daarom zijn wij er voor u. We stellen ons team graag even aan u voor.

Ons team

Marga Puts is de hoofdvennoot van MeMo zorg. Zij vertelt u over haar jarenlange ervaring in de zorg en hoe zij haar eigen thuiszorginstelling runt. Voor Marga ligt de kracht van MeMo zorg in de kleinschaligheid, het verbonden zijn met de cliënt en natuurlijk in de kwaliteit en de inzet van het team.

Marga Puts

“Ik ben Marga Puts, sinds 1984 ben ik werkzaam in de zorg. Ik ben opgeleid als verzorgende IG (Individuele Gezondheidszorg) en heb de Landelijke Revalidatie Opleiding gevolgd. Dit betekent dat ik gecertificeerd ben voor mantelzorg, palliatieve zorg, reanimatie en voor veel meer. Om de drie jaar fris ik mijn kennis op met bijscholing. Zo blijf ik bekwaam in alle verpleegtechnische handelingen.

In 2010 kwam ik zo bij MeMo zorg terecht, eerst als medevennoot en vanaf 2019 als hoofdvennoot. Aangezien de thuissituatie mij het meeste trekt, was dit een bewuste keus.

Wat ik belangrijk vind, is om de kernwaarde van MeMo zorg te behouden: de persoonlijke betrokkenheid bij de cliënt dankzij onze kleinschaligheid.

Elke cliënt is anders en ook u heeft eigen waarden, normen en zorgbehoeften. Daarom streef ik ernaar zorg op maat te leveren. Overleg met cliënten is voor ons een grondbeginsel.”

Maak persoonlijk kennis met Marga van MeMo zorg